Budgetbeheer Coevorden

Betrouwbaar en integer zijn belangrijke eigenschappen voor een budgetbeheerder. Neem daarom eens contact op met Aktiva voor een vrijblijvend adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Coevorden, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

Schulden oplossen in Coevorden

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Coevorden.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Coevorden (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stichting IPE. Aktiva biedt in de gemeente Coevorden budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Coevorden gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Coevorden »

Met wie werken we in Coevorden samen?

Aktiva werkt in Coevorden met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Coevorden samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden

Maatschappelijk Werk Coevorden helpt u in de regio Coevorden bij vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen. Wij ondersteunen in Coevorden daarbij met financieel beheer.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Coevorden samen met Humanitas. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Coevorden samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Coevorden is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen