Budgetbeheer Borne

Wilt u geen budgetbeheer van een ambtelijke organisatie. Kies dan voor onze professionele budgetbeheerders en binnen enkele dagen heeft u al een afspraak met ons.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Borne, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borne »

Schulden oplossen in Borne

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Borne.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Borne (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Borne budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Borne gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borne »

Met wie werken we in Borne samen?

Aktiva werkt in Borne met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Borne samen met Humanitas. Deze samenwerking in Borne is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Dimence Regio Almelo

Dimence Regio Almelo

Wij werken in Borne samen met Dimence. Deze samenwerking in Borne is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
Leger des Heils - Korps Almelo

Leger des Heils - Korps Almelo

Wij werken in Borne samen met het Leger des Heils. Deze samenwerking in Borne is gericht om professionele zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kansarmen.
Stadsbank Oost Nederland

Stadsbank Oost Nederland

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Borne
Jarabee Hengelo

Jarabee Hengelo

Waarbij Jarabee de inwoners van Borne ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Tactus Almelo

Tactus Almelo

Tactus en Aktiva werken in de regio Borne aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Borne.