Budgetbeheer Borger-Odoorn

Wenst u een gecertificeerde budgetbeheerder die opkomt voor uw belangen. Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek in de regio Borger-Odoorn.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Borger-Odoorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

Schulden oplossen in Borger-Odoorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Borger-Odoorn.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Borger-Odoorn (gratis) schuldhulpverlening aan, middels GKB Drenthe. Aktiva biedt in de gemeente Borger-Odoorn budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Borger-Odoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Borger-Odoorn »

Met wie werken we in Borger-Odoorn samen?

Aktiva werkt in Borger-Odoorn met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Humanitas. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Emmen

Zienn Emmen

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
De Zorgzaak

De Zorgzaak

Wij werken in Borger-Odoorn samen met De Zorgzaak. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven op het gebied van begeleiding, huishoudelijke verzorging en dagbesteding.
MEE Drenthe

MEE Drenthe

Wij werken in Borger-Odoorn samen met Mee Drenthe. Deze samenwerking in Borger-Odoorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.