Budgetbeheer Bellingwedde

Op zoek naar een budgetbeheerder in de regio Bellingwedde waarbij u snel wordt geholpen en u niet wordt behandeld als een nummer? Vul snel ons Help-formulier in voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Bellingwedde, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bellingwedde »

Schulden oplossen in Bellingwedde

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Bellingwedde.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Bellingwedde (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Bellingwedde budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Bellingwedde gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bellingwedde »

Met wie werken we in Bellingwedde samen?

Aktiva werkt in Bellingwedde met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Bellingwedde daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Bellingwedde samen met Humanitas. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Bellingwedde samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Bellingwedde is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.