Budgetbeheer Bedum

Wilt u in de regio Bedum een budgetbeheerder die voor u de zaken goed regelt? Bij Aktiva is alles prima op orde.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Bedum, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

Schulden oplossen in Bedum

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Bedum.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Bedum (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Groningse Kredietbank. Aktiva biedt in de gemeente Bedum budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Bedum gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Bedum »

Met wie werken we in Bedum samen?

Aktiva werkt in Bedum met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Bedum samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Bedum samen met Humanitas. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Groningse Kredietbank

Groningse Kredietbank

In de regio Bedum werken wij samen met de Groningse Kredietbank aan het oplossen van schulden. Wanneer u als inwoner van Bedum financiële problemen heeft kunt u zich bij ons melden om het traject alvast op te starten.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Bedum daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Bedum samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Bedum is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Bedum samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Bedum is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.