Budgetbeheer Appingedam

Zoekt u financiële ondersteuning in de vorm van budgetbeheer bij u in de regio Appingedam? Neem dan gelijk met ons contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Appingedam, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Appingedam »

Schulden oplossen in Appingedam

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Appingedam.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Appingedam (gratis) schuldhulpverlening aan, middels VKB Noord-Oost Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Appingedam budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Appingedam gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Appingedam »

Met wie werken we in Appingedam samen?

Aktiva werkt in Appingedam met diverse organisaties samen, waaronder:

Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Appingedam samen met Humanitas. Deze samenwerking in Appingedam is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Appingedam daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Appingedam samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Appingedam is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Appingedam samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Appingedam is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Appingedam samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Appingedam is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.