Budgetbeheer Apeldoorn

Zoekt u een budgetbeheerder zonder wachtlijsten en geen cliëntenstop heeft? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Apeldoorn, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Apeldoorn »

Schulden oplossen in Apeldoorn

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Apeldoorn.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Apeldoorn (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Apeldoorn. Aktiva biedt in de gemeente Apeldoorn budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Apeldoorn gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Apeldoorn »

Met wie werken we in Apeldoorn samen?

Aktiva werkt in Apeldoorn met diverse organisaties samen, waaronder:

Dimence Regio Deventer

Dimence Regio Deventer

Wij werken in Apeldoorn samen met Dimence. Deze samenwerking in Apeldoorn is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een psychische beperking.
's Heeren Loo

's Heeren Loo

's Heeren Loo ondersteunt samen met Aktiva in Apeldoorn mensen met een verstandelijke beperking. Het zorgaanbod bestaat o.a. uit behandeling, woon- of werkmogelijkheden, dagbesteding en vrije tijd.
Stadsbank Apeldoorn

Stadsbank Apeldoorn

In de Apeldoorn biedt de stadsbank schuldhulpverlening aan. Wij ondersteunen daarin door het bieden van budgetbeheer en bewindvoering aan de inwoner van Apeldoorn.
Tactus Deventer

Tactus Deventer

Tactus en Aktiva werken in de regio Apeldoorn aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Apeldoorn.