Budgetbeheer Ameland

Een budgetbeheerder op afstand maar toch heel persoonlijk? Laat uw gegevens achter zodat onze budgetbeheerders contact met u kunnen opnemen voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Ameland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ameland »

Schulden oplossen in Ameland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Ameland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Ameland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Kredietbank Nederland. Aktiva biedt in de gemeente Ameland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Gemotiveerde professionele medewerkers
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • U wordt snel geholpen
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • Hoge klanttevredenheid

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Ameland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Ameland »

Met wie werken we in Ameland samen?

Aktiva werkt in Ameland met diverse organisaties samen, waaronder:

MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Ameland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Ameland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Ameland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Ameland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland te Leeuwarden

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Ameland daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Ameland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Ameland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Ameland werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Ameland en omstreken.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Ameland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Ameland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen