Samenwerking Philadelphia

Samenwerking Philadelphia

Op woensdag 2 augustus 2017 is Aktiva met Philadelphia Groningen een exclusieve samenwerking aangegaan. Wij zijn verheugd te mogen melden dat wij vanaf donderdag 7 september wekelijks zullen aanschuiven bij het inloopspreekuur van Philadelphia, in de Stadskerk gevestigd aan de Friesestraatweg 221 in Groningen. Daarnaast zullen wij Philadelphia ondersteunen in het verzorgen van cursussen en trainingen met betrekking tot geld en geldzaken.

Philadelphia helpt mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Philadelphia biedt opvang op locatie en thuis begeleiding. Daarnaast helpt Philadelphia mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om weer te participeren op de arbeidsmarkt. Voor hen die blijvend niet in staat zijn om te werken, biedt Philadelphia dagbesteding.

Behalve in Groningen hebben Philadelphia en Aktiva ook locaties in onder andere Hoogeveen en Kampen. Gezien deze vestigingen past de samenwerking ook in het dienstverleningsgebied.

samenwerking Philadelphia

 

Heeft u een vraag voor Philadelphia of wilt u zich bij hen aanmelden voor ondersteuning, opvang of begeleiding? Neem dan contact met hen op via 0800-0830.

Wilt u zich aanmelden bij Aktiva voor of meer informatie over bewindvoering of budgetbeheer, dan kunt u ons Help-formulier invullen of zelf contact zoeken met een van onze vestigingen

 


Al het nieuws bekijken